Als adviseur van HL Hypotheken & Verzekeringen stel ik mij graag aan u voor.

Ik ben Anthon van Houdt. In 2015 heb ik de stap gezet om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan als hypotheek- en verzekeringsadviseur. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan bij a.s.r. op de afdeling hypotheken en bij a.s.r. bank. Mijn doel is de klant van een goed advies te voorzien en persoonlijk bij te staan bij het nemen van financiële beslissingen.

Voor hypotheekadvies, informatie over verzekeringen en kredietverlening bent u bij mij aan het juiste adres. Ik sta u graag te woord op ons kantoor te Urk of op uw verzoek bij u thuis. 

Woont u in de omgeving van Amersfoort dan kom ik bij u aan huis. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en onze werkwijze. 

Kiest u voor HL Hypotheken & Verzekeringen als uw adviseur, dan spreken we een vast tarief af zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

In een vervolg gesprek neem ik ruim de tijd voor een inventarisatie van uw financiële situatie en toekomstige wensen. Daarbij komen veel zaken aan bod zoals: uw gezinssituatie, inkomen, verzekeringen en toekomstdromen. Wanneer ik een volledig beeld van uw situatie en wensen heb, maak ik een passend advies voor u. Als dit advies volledig naar uw wens is regel ik alle vervolgstappen zoals contact met de geldverstrekker, het opzeggen van oude contracten en de begeleiding richting de notaris. 

Ook nadat uw hypotheek is ingegaan staan wij u met raad en daad bij. Dus met al uw financiële vragen kunt u bij mij terecht!

U bent van harte welkom op Wijk 4 43 te Urk. Aarzel niet om contact op te nemen.